eskişehir vip escort destina
- İlan Tarihi: 16 Mart 2017 13:45
- İlan Bitiş: Bu ilanin süresi doldu
Açıklama
Selamlar beyler ben yeni kaliteli eskişehir escort Destina ;
Güleryüzlü
Sempatik
Seksi
Cana yakın
Merhaba Eskişehir beyleri elleriniz ellerime değdiğinde ipeksi saçlarımı vücudunuzu gıdıklarken tüm güzelliği ile sizi etkileyecek ve doyumsuz anlar yaşayacak Eskişehir eskort bayanım.
İsmim escort eskişehir Destina her anı dolu dolu yaşamayı seven ve siz Eskişehir beylerine de aynı neşeyi yansıtan eğlence dolu bir kadınım.
25 yaşındayım ve oldukça güzelim siz beyleri etkilemeyi başaran kendine çeken bir yanım var..
Cinsellik konusunda da oldukça iyi ve size istediğiniz o güzel anları sunarken seksi bedenime hayran kalacaksınız.
Fizik özelliklerimden bahsetmem gerekirse 1.68 boyunda 53 kiloda manken gibi yüz güzelliğine sahip kumral saçları olan, kahverengi göz rengine sahip buğday tenli bir kadınım.
Görüşmelerimi beni misafir etmek istediğiniz yıldızlı otellerde ve kendi evimde gerçekleştiriyorum.Ters ilişkiye girmiyor ve kondomsuz kalmıyorum.
Vip Escort Destina- Eskişehir
4463 gösterim, 3 gün